Wednesday, December 21, 2016

Easy načina da rastu krastavci By hidroponi

Kako krastavac Akvakultura http://slosa.blogspot.com/2016/07/cara-mudah-menanam-timun-secara-hidroponik.html  Do Hidroponi hydroponic uzgoj pomoću sadnje se obavlja bez upotrebe medija tla. Korištenjem ove medije će biti više isplativo i prednosti u uzgoju biljaka od kojih je jedan uzgaja krastavac.

Prvo staviti veliki crni plastični kantu kao spremnik mediji, a ne plastičnu kadu kao što je sadnja kelj. Svrha ovih izbora plastične kante, tako da su korijeni krastavca su duži i jači nego navijali kelj dosta prilogu. Osim toga, naravno, zato što je crna plastična kanta je niža nego na kantu koja je često u uporabi pranje. A, crna boja je više u stanju apsorbirati svjetlo da bi mogli zaštititi korijen aktivnost.

Osim plastičnih žlica drugih alata je 25 cm plastični strimin i zeolit ​​kao medij sadnju. Zeolit ​​je trebao sitnozrnatog. Osim toga ona također pripremili NPK 15: 15: 15, a krastavac sjemena, može biti lokalna ili uvoze. Ako je potrebno može se osigurati insekticida kako bi se spriječilo insekata štetnika. Ne zaboravite staviti duljinu udjel od 1,5 m, a 0,5 m, odnosno 4 stambene jedinice.

Prije nego što počnete sadnje potrebno je pripremiti sadnje medij, tj ispunjavanjem sadnje medij za polybag. Pripremite posudu veličine usjeva koji je prilagođen krastavac bilja koje se uzgaja. Punjenje treba blizu sadnju stranice u zelenom kuća sterilnosti mediji moraju uvijek budan.

Jer kako rasti krastavci hydroponically mnogi koji treba uzeti u obzir, i to od odabira sjemena na post-žetvu. Dakle, sve ne mogu biti izvor postrojenja. Što se tiče odabira sjemena, potrebno je obratiti pažnju početi saditi sjemenke su velike i male, za postrojenje na različite načine. Nadalje, za zalijevanje također treba obratiti pažnju, jer postoji određeni vremenski zalijevanje treba biti učinjeno ručno, a tu je i određeno vrijeme za automatsko zalijevanje.

Zalijevanje se obavlja sredstvima i dalje, s oznakom kada je supstrat za uzgoj drži rukom onda će se osjećati suho. Kako zalijevanje sjemena s malim kapacitetom može učiniti 4-5 puta handsprayer jedno srce da zadrži vlagu u medijima. Što se tiče sjemena s velikim kapacitetom za korištenje glatke prorezima gembor alias stablo prskalica. Zalijevanje se vrši barem 5-6 puta na dan, a može se dodati hranjive otopine.

Koraci za saditi krastavce hydroponically (plutajuće splavi):
1. Semai sjeme
2. Pripremite mjesto za rast, mogu koristiti PVC cijevi ili rabljeni spremnik.
3. Pripremite spužvu da vežu stabljiku.
4. Pripremite hranjive hidoponik
4. Uvjerite se da su hranjive tvari u vodi nisu izložene suncu.
5. Dodajte vodu ako potrebnim hranjivim tvarima. Biljke krastavca, uključujući i proždrljiv vodi: D
6. Nakon dobi od 1 mjeseca, krastavac će berbung i plodna.

Pa što su neke savjete i kako posaditi krastavce na način hidroponi, Salamat probati.


No comments:

Post a Comment