Wednesday, December 7, 2016

Kako saditi cvijeće Adenium Media ljuska roštilj

Kako saditi cvijeće Adenium Media mahuna roštilj na http://slosa.blogspot.com/2016/08/cara-menanam-bunga-adenium-dengan-media-sekam-bakar.html -  Zamjena adenium lonac i sadnog medija. Adenium biljke u loncima treba zamijeniti povremeno medije. Ograničena količina medija u lonac čini, mora se zamijeniti povremeno. Biljke apsorbiraju hranjive tvari za uzgoj u posudama.

Anthurium je lišće ukrasnog bilja iz Amerike. Na području porijekla, ova biljka može rasti dobro u tropskim klimatskim uvjetima, kao što su Amazon. Jedna vrsta ukrasnog bilja Anthurium ikad nge-hitova u Indoneisa je Jenmanni.

Ja radim u sadnju sjemena Adenium za to vrijeme, kao što slijedi. :
Odabir odgovarajućeg sadnog medij. Pokušao sam razne medijske al
Pomiješajte cocopeat, oljuštiti gorivo i riječni pijesak. Omjer 2: 2: 1.
Mješavina pijeska, mahuna gorivo, i pamuka. Omjer 6: 3: 1
Mješavina pijeska, mahuna gorivo i gnojivo. Omjer 1: 1: 1
Pamuk sjemenke, prženi ljuske i pijesak. Omjer 2: 2: 1
cocopeat naravno
Kapok sjeme sama
pijesak na miru
Kukolja, gnoj, kompost. Omjer od 6: 1: 3

Sadnja Adenium s novim medijima
Ako je biljka i pot odavno nerazmjerna, može napraviti zaokret lonac većoj veličini. Pokrijte vrtače lonac sa slomljenim pločice ili stiropora, tako da tlo ne bi prosuo iz puno vode kada ispiranja. Selen može se presaditi u posude s novim medijima. Provjerite jesu li mediji također sklopile prostor između korijena adenium. Trik-sati sati lonci rukom iz lijeve i desne strane. Na taj način mediji će se spojiti s pramcem i korijena biljke bolje.

Na putu zalijevanje, stabljike reznice ne bi trebao biti uglavnom voda, zalijevanje točku u tome što možemo učiniti u 2 dana kasnije saja.memberikan višak vode može zapravo čine matičnih adenium brzo jer je napadaj bakteri.. pomoć.No comments:

Post a Comment