Wednesday, December 14, 2016

Sadnja Savjeti bosiljak Do hidroponi

Sadnja savjeti hidroponi u http://slosa.blogspot.com/2016/07/cara-menanam-kemangi-dengan-hidroponik.html  Bosiljak Bosiljak lako rasti i može pretvoriti obične jela biti poseban! Svježi bosiljak, ne samo okus bolji od osušenog bosiljka, već "drugačije", pa gotovo ne dolaze iz iste biljke.

Sadnja bosiljak s konvencionalnim potting sredini ili u polybags će zahtijevati medije tla i redovito zalijevanje. Zaboravili ste adresu zalijevanje biljaka će čamiti i umrijeti, tim više kad je suša. Umjesto toga, biljka je pogodna da se uzgajati bez medija tla i isperite ručno hidroponski ili Aquaponics. Mediji jednostavno kamen ili pločice bivše kuće, usklađivanje se vrši u sušnom razdoblju, kada su biljke lako rasti bujne u kišnoj sezoni se često zaboravlja.

Kako raste Hidroponi Tehnike memanam hidroponski bosiljka je vrlo volio u društvu, posebice u gradovima .Cara uzgoj bosiljka u sobi. Bosiljak Bosiljak je popularan kao biljni biljke koje imaju karakterističan miris i može se koristiti u širokom rasponu.

Uzgoj hydroponic bosiljka
Kako brzo uzgoj bosiljka pomoću matičnih reznice s hidroponi sustava jer je učinkovitiji mjesto i jednostavan za održavanje, samo trim stabljike bosiljka zatim potopiti bosiljak proizlazi da raste korijenje i lišće su spremni za berbu. Nedostatak ako ne možete voditi brigu o bosiljka biljka je mrtav, a lišće smanjivati. U kišno doba bosiljak biljka ne može biti izložen kiši, od našeg opažanja su hidroponski biljke izložene kiši lako umrijeti.

Drugi problem hidroponski usjevi lako izazvati smrt i korijen proklinje zbog vrste gnojiva ne odgovaraju ni doze i sastav vrsta hydroponic gnojiva. Iz našeg iskustva odredba gnojiva ABMIX uzrokovati biljka umrijeti dok se u malim dozama ne znamo zašto, ali s NPK gnojiva nije bio problem, čak i biljka pokazuje rast do danas dobro gnojivo za hidroponi je tip NPK gnojiva na tržištu koji koristimo. Primjeri hidroponski bosiljka usjeva fotografiju možete vidjeti u nastavku.

Da bi hidroponi relativno teško i može napraviti bilo tko. Materijali i alati trebaju biti pripremljeni su:
sjeme povrća
čistu vodu
Prazne boce vode u bocama
Škare ili nož
Rockwool (vidi primjere u nastavku)
Mahuna i kokosa mahuna
nutrijenti hidroponi
Petrolejska peć stijenjevi, staro platno, flanel i pamuka

Korak proizvodnja
Izrežite boca mineralne vode u dva dijela.
Bušiti rupu 1 cm boca vrh i dno kako bi se olakšalo pružanje hranjive otopine.
Odlučite što tehnike će biti odabran. Opcije uključuju uobičajene tehnike ili tehnike sjekire i plutajući više praktičan u smislu prehrane.
Pri odabiru tehniku ​​uzgona, a zatim otvorite poklopac bivši da se korijen na hranjivoj otopini
Što se tiče tehnika osi, napraviti rupu u sredini poklopca boce s noktima. Zatim priključite os s vate ili krpe.
Osim toga, usmjerite bočicu naopako, s pozicije boce kape na dnu.
Napunite bocu s kokosovim vlaknima, riža oljuštiti i šljunka u gornjem dijelu boce naopakoNo comments:

Post a Comment