Thursday, January 19, 2017

Kako raste rajčica s pojednostavljenom hidroponi

Hidroponski biljka rajčice usjevi http://slosa.blogspot.com/2016/04/cara-menanam-tomat-dengan-hidroponik.html relativno lako i jeftino. Najvažniji faktor je spremnost za učenje i probati. U ovom postu ćemo podijeliti kako rastu hidroponski rajčice s uskim korištenje zemljišta u kući.

uzgoj Hidroponi
Prije nego što smo razgovarali više o tome kako rastu hidroponi jednostavne u kući ili dvorištu, to pomaže da znate prvi ono što je hidroponi. U jednostavnim uvjetima izvorne govoreći uzgoj hidroponski označava metodu uzgoja biljaka bez korištenja medija tla, ali upotrebom mineralnih hranjiva voda / tekući zahtijeva bilja i drugih materijala kao zamjena za medij tla koji sadrži hranjive tvari kao što su kokosovo vlakno, mineralna vlakna, pijesak, slomljen pločice / opeka, drvo prašine, i tako dalje.

Prepoznavanje prirode rajčice
Prije sadnje hidroponski biljaka rajčice, važno je znati da su biljke koje dolaze iz obitelji Solanaceae ima svojstva kao voda za opskrbu na rast biljaka.

Snimljeno u raznim stranoj literaturi da je stopa proizvodnje rajčice u zemlji vjetrenjača, Nizozemska, je 42 kg / m2 / godišnje. Stručnjak u hidroponi Indonezija, Jos Sutiyoso, spomenuti i da je u drugoj literaturi postoje rajčice u brojkama vrt produktivnosti dane do 67 kg / m2 / godišnje.

Ako tekuća voda ne može doći do ladice, ili prekomjerno protok spremnika ladicu, možda ćete morati preurediti postavke pumpe za vodu. Ako imate kako bi bili sigurni iscjedak i snaga crpke, provjerite da li je timer može ispumpati vodu iz u vrijeme koje ste ranije naveli. Nakon što li je sve postavljeno na takav način, onda možete početi rasti rajčice sa sustavom. Počnite s neznatno skali unaprijed kao test da li je hidroponski sustav možete izvoditi dobro ili ne.

To je jednostavne korake i kratak opis kako rastu hidroponski rajčice. Uz opremu blago i lako dostupni i načine koji su vrlo jednostavno, možete to učiniti kod kuće. Sadnja rajčice u hydroponic način je vrlo pogodna da se prakticira u domaćem okruženju, jer ne zahtijeva veliki prostor za obrezivanje medije.


Source: slosa.blogpsot.com

No comments:

Post a Comment