Sunday, January 22, 2017

Kako Smart Plant Kailan Do hidroponi

Kako Plant u pot   http://slosa.blogspot.com/2016/04/cara-menanam-kailan-secara-hidroponik.html Kailan Kailan je jedna vrsta lisnato povrće koje sadrži pro-vitamin A i askorbinska kiselina su bili visoki. Raste u nizinama i na visoravnima ili visina kreće između 700 - 1500 m nadmorske visine. Prilagoditi na gotovo bilo koji tip tla, i na pjeskovitu ilovaču, labav, berstrektur blaga / umjerena do teška berstrektur glina tla i na organskim tlima kao što su treseta. Pakiranje pH optimum tlo za sadnju kailan je između 6,0 do 6,8. Zbog održavanja je jednostavan, brz, jedinstvena, a široka prilagodljivost, kailan biljka široko uzgaja u kućnim vrtovima.

Kao što naziv implicira, hidroponski uzgoj je način pomoću medija vode, tako da ne zahtijeva tla ili veliki prostor. Jednostavno rečeno, hidroponi je metoda kultiviranja postrojenja koja koriste vodu obogaćenu hranjivim tvarima, a ne u tlu.

B. Sjeme
Izbor sjemena je vrlo važno, jer je produktivnost usjeva teranganutng izvrsnosti odabrane sjeme. Provjerite naljepnicu na sjeme, što je datum isteka, a sve veći postotak čistoće sjemena. Izbor robe da se sadi pažljivo izračunati u vezi cijene i marketing. Primjeri ekskluzivnih povrća koji imaju prodajnu vrijednost iznad prosjeka štakora je Recento rajčice, japanski krastavci, dinje, Parika, zelena salata, kailan, dinja i drugi.

C. Hidroponi Akvakultura oprema
Potrebna oprema:
Kontejneri sadnice, možete koristiti plastične posude, male polybag, plastične kade, sadnica pladnjevima ili drvenim kutijama.
Kontejneri se uzgajaju biljke, obično se koristi polybag 30-40 cm s rupama dovoljno za odvod viška vode kada zalijevanje.
Tanki upijajući papir / mokre novine kako zadržati vlagu
Pijesak sito prosijati medij za sadnice
Handsprayer za navodnjavanje
Centong mediji mikser
Pinceta za prikupljanje sjemena iz presadnica kontejnerskih
Veličina polybag 5 kg za sadnju transplantacije
Laneno pređa (kao što su one obično koriste graditelji) vezati biljke
ember penyi

online trgovine sjemena, metoda obrezivanje oplodnja ~ farma vrata, II. potiču raspršivanjem listovima biljaka (prskanje) gnojivima se otopi u vodi s vrlo niskim koncentracijama, a zatim izravno prska.


No comments:

Post a Comment