Tuesday, January 3, 2017

Klasifikacija cabe Ili Bolivijski Rainbow Chili Rainbow

Klasifikacija cabe Rainbow / cabe Rainbow http://slosa.blogspot.com/2016/04/klasifikasi-cabe-pelangi-atau-bolivian-rainbow.html Dakle, definitivno nikad vidjeti plod nije čili boja gužva, yep to je čili ili čili duga duga koji je došao iz Južne Amerike, ovaj čili ako mladi zelene boje, a ne bijela, a zatim se okrene prema boji ljubičasta i ako se već kuha u crvenom čili kajaka u cjelini. Dakle, definitivno Planters prijatelji žele znati klasifikaciju biljaka čilija ili čili rainbow duge zar ne? provjeriti.

Šarene čili potječe iz Južne Amerike. Neki kažu od Brazila, iako ispada pravo ime: bolivijski Rainbow. Vrsta Chili je više obično koristi kao ukrasna biljka, a prodaje se u online svijetu za te potrebe. Zašto se ne konzumira, na primjer, za prijatelja jesti prženu hranu?

Rainbow chilies nasjeckanog na male komadiće s voćem okrenutim prema gore. Ovaj čili ima veći voće i morao loviti zrelost brže nego druge vrste paprike. Cabe Rainbow je pogodan za upotrebu kao ukrasna biljka. To chili je izvukao opet jestive znači da se može konzumirati s prilično visokim stupnjem ljutine. Želite li osjetiti osjećaj ovog jedinstvenog ukrasna čili? Dođite kupiti sjeme i sadnju u vašem domu. Stvaranje vaši susjedi i kolege su bili impresionirani vidjeti svoje duginih chilli biljke.

Vidimo se sljedeći podaci, da:
* Razina spiciness: 5.000 - 30.000 SHU
* Visoka prosječna biljka: 60-90cm
* Klima je idealna: nizinama - visoka
* Sunce: cijeli dan
* Mediji sadnje: tanah2: humus1
* Potrebe vode: umjerena
* Broj sjemenki u pakiranju: 10pc

mediji sadnju

Sadnja medij sastoji od mješavine oljuštiti goriva / sirove riže mahuna + tlu + gnoja, svi sastojci pomiješaju se i miješanje zajedno, ili to može biti za one od vas koji ne čine kupnju sempet tako i tamo, obično na opskrbe farme trgovine. Tek tada staviti u plastičnu posudu. minimalno korištenje plastike veličine lonac 25 cm.

Cvijeće dobro za papar biljka, ne bi trebalo biti rupa u dnu. Njegova funkcija je da odvod vode. Chili ne može rasti na vodenog tlu, ne bi trebalo biti odvodnje u sobnih biljaka.

Sadnje sezone.

Chilli sjemenke propagira kroz sjeme. Potopiti čili sjeme u toploj vodi 30 minuta, a zatim potopiti u hladnu vodu preko noći, a zatim se proširio u lonac koji je ispunjen medija, onda se mediji nagomilan kao duboko kao 0,5 cm, Iram jutarnje i poslijepodnevne i provjerite je li voda ne stagnirati. Otprilike će se pojaviti 1-3 tjedna puca.

Nakon što su sadnice su veličine 10 cm ili 4-6 lisnato, lonci za cvijeće, može pomaknuti u već pripremljen ranije. Prijenos mora paziti da ne oštetite korijenje i debla. Nakon što su u pokretu, samo rutina ispiranje održavanje, ili ako treba ditambahin gnojiva. Ujutro stavljen izvan kuće.


No comments:

Post a Comment