Monday, January 16, 2017

Na skupu Hydroponic Vrtlarstvo Savjeti Simple

Kako raste Hidroponi u http://slosa.blogspot.com/2016/05/kumpulan-tips-berkebun-hidroponik-secara-sederhana.html kući za početnike | Dobro došli na blog lintangsore.com, mjesto za razmjenu i upoznavanje s hobi vrtlarstvo, uzgoj voća i povrća. Ovom prilikom ćemo naučiti jednostavne hidroponski biljka koja se može jednostavno primijeniti kod kuće ili u dvorištu.

Problem nije svatko imati zemlju da raste povrće. Dakle, postoji način gdje možete uzgajati povrće koje se koristi voda kao medij zamjenskog zemljišta ili se nazivaju hidroponi.

Kako raste hidroponi je dobro prilagođen za primjenu u urbanim područjima ili urbanim sredinama, jer mnoge prednosti, uključujući štedi prostor i okoliš. Primjeri hydroponic biljke su vrlo lako za sadnju sadnjom hidroponi je list povrća, kao što su kupus, kelj, pakcoy, kailan, celer, bosiljak i druge sebangainya.

I ovdje su neke od njih:

1. Prvi je boca mineralne vode su izrezati na dva dijela, dati bocu rupu oko 1 cm na vrhu boce i dno, kao i rupa će se koristiti za pružanje hranjivih tvari za biljke.

2. Zatim drugi je Rockwool u kojoj mediji koji ima oblik pjene i ima delikatan vlakana i ima znatno manju težinu. Sam Rockwool oblikovan od zagrijavanja na stijena na temperaturi tako visoko da se rastopiti YAG. U vrijeme rock topi, a onda kasnije vlakna - fina vlakna se mogu formirati samo od sebe, nakon čega će se ispisati s dovoljno velikim veličine. I Rockwool kasnije se smanjiti u skladu s potrebama.

3. I treći je ljuska koja se dobiva iz otpada riže koji su spaljeni. Riža mahuna nantiya se koristiti za uzgoj medija, jer je više sterilan i bez bakterija. I zanimljiv dio medija sadnog je vrlo izdržljiva i nije lako biorazgradive, tako da se može koristiti više puta.


No comments:

Post a Comment