Thursday, January 5, 2017

Nemme måder at vokse Corn Plantning Sand

Majs (Zea mays ssp. Mays) http://slosa.blogspot.com/2016/04/cara-menanam-jagung-yang-benar.html er en af ??de førende fødevareafgrøder kulhydrater den vigtigste i verden, bortset hvede og ris. For beboerne i Central- og Sydamerika, majs korn er et dagligt syn mad, som for de fleste af befolkningen i Afrika og nogle områder i Indonesien. På dette tidspunkt, majs er også et væsentligt element i dyrefoder. En anden anvendelse er som en kilde til olie og basismaterialer spiselige majsmel. Forskellige produkter afledt udbyttet af majs som råvarer til forskellige industrielle produkter

Normalt ingen jordbearbejdning metode egnet til at blive anvendt i rismark, grøntsager og ris er afsluttet i høsten. Kan påføres i regnafhængige og vandede ris tekniske ønsker at gennemføre sædskiftet. Halm tidligere ris afgrøde er meget nyttigt som en barkflis til korn.

Vilkår klima
Majsplanter dyrket i jord tropiske og sub-tropiske
Majsplanter kan tilpasse sig den voksende miljømæssige område
Højde mellem 0-1300 moh
Temperaturen var 13 -38 grader Celsius
Under væksten, majs kræver optimal temperatur på 23-27 grader Celsius (temperaturen er ikke et problem for udviklingen af ??majs)
Den optimale nedbør er 100 mm-125 mm per måned
For vækst og produktion af majs kræver fuld sol eksponering.

Plantning af majs (Zea mays L) generelt gjort dilahan tørret (mose) og alkalisk jord (uafskallet). Den majs afgrøde i tør jord er generelt forbundet med egnede dyrkningsmønstre på lokalt derah. Mens peneneman majs i rismarker er generelt gjort pad kemrau sæson ris afgrøde efter høst. Den majs afgrøde har god tilpasningsevne til flere typer af jord. Jord som et sted at dyrke majsplanter er forpligtet til at have tilstrækkelig indhold af næringsstoffer.

jordbearbejdning
a. Fremstilling af halm barkflis
De nødvendige forberedende skridt er at rydde jord. Rengør halm resten af ??høsten fra landet ved at hakke eller hugge. Så drys jævnt over overfladen af ??jorden. Halm barkflis er nyttig som bunddække.
b. setup dræning
Forbered dræning på den jord, der skal bruges. Dræning er lavet af lineært afstanden mellem segmenter af omkring 2 meter. Det formål at foretage denne dræning for at fjerne overskydende vand, fordi der ikke er jordbearbejdning, såsom forhøjelse af højbede. Lad ikke den meget våde jord.
c. lugning
Ukrudt bliver en forstyrrende faktor i nej till metoden. Når Laha vi bruger overgroet med ukrudt bør gælde luge med herbicider. Hvis ukrudtet ganske meget, så brug en systemisk herbicid, der kan dræbe ukrudt fra roden. Brug venligst herbicid mærker, der passer til dine behov (vi ikke nævne mærke) og anvendelse ifølge den anbefalede dosis.

Tilsvarende kan den rigtige måde at dyrke majs, være nyttig for os alle ja, tak.


No comments:

Post a Comment