Wednesday, January 18, 2017

Nemme måder Dyrkning af Lægeplanter Pala

Muskatnød dyrkning og dyrkning af muskatnød http://slosa.blogspot.com/2016/03/cara-menanam-dan-budidaya-pala.html mange udviklede Indodnesia landmænd i både individuel og administreres af selskabet, på grund af den store efterspørgsel muskatnød til behovene i landet og i udlandet, planten er ganske attraktiv for virksomheder, især i verden af ​​agroindustrien ,

Desuden også muskatnød planter kan leve godt i et område med en temperatur på 20 til 30 grader Celsius. 50 til 80 procent fugtighed, og nedbør på 2.000 til 3.500 mm om året er også meget godt som et sted til dyrkning af muskatnød.

Muskatnød kan trives på steder, der modtager nok sollys. Alle de egenskaber, der er nævnt ovenfor, er opfyldt i lavlandet i Indonesien. Intet under muskatnød kan vokse godt i Sydøstasien primært Indonesien.

Dyrkning Pala
Vilkår Grow
Tropis.Syarat vokse optimalt i området vokser.
Ideel vokser i en højde af 0-900 meter over havets overflade.
Strukturel løs jord, sandet ler, lerede lerjord og rig på organisk materiale.
Nedbøren 1500-3000 mm / år.
Optimal lufttemperatur 20˚C-25 ˚C.
Fugtighed 55-60%.
Jordens surhedsgrad (pH) ideelle område mellem 6,5-7,5.

Muskatnød planten er følsom over for vandmætning (plette), fordi stillestående vand kan forårsage hæmmet plantevækst og modtagelige for rodbrand. Derfor vil muskatnød afgrøde passer tofografinya dyrket i områder, der ikke er flad (bølget) og god dræning.

Beskyttelse af træer

I dyrkningen af ​​muskatnød, dækker afgrøder vind bør få opmærksomhed. Andre anvendelser skygge træer er at beskytte planten mod overdreven sollys, især når planterne er stadig muda.Yang bemærkes, på det tidspunkt anlægget er ældet 4-5 år, muskatnød afgrøde allerede kræver en masse sollys at være produktive. Derfor beskyttende træet udtynding, der skal gøres, er det også vigtigt at forhindre unormal vækst, der strækker sig opad og hindrer konkurrence i at absorbere næringsstoffer mellem muskatnød afgrøde og beskære pelindung.Pohon god protektor er et træ, hvis blade er ikke alt for tæt og modstandsdygtig vinden blæser som en palme, Duku, Rambutan og arter af andre frugttræer.

Sådan Plant
For jord, der ikke er plantet, clearing underskov og fældning af træer skal gøres i den tørre sæson, dette er at forhindre det hastigt voksende tilbage belukar.Pengolahan bush land er beregnet til at løsne jord, menciptakanareal den luftede (luftcirkulation) samt rengøring rødder og planterester. Til skrånende områder, bør våbenhuset-terusuntuk forhindre erosion.


No comments:

Post a Comment