Thursday, February 2, 2017

Kako Plant Kailan u polybag

Kako to Grow u polybag http://slosa.blogspot.com/2016/04/cara-menanam-kailan-di-polybag.html Kailan Kailan je jedna vrsta lisnato povrće koje sadrži pro-vitamin A i askorbinska kiselina su bili visoki. Raste u nizinama i na visoravnima ili visina kreće između 700 - 1500 m nadmorske visine. Prilagoditi na gotovo bilo koji tip tla, i na pjeskovitu ilovaču, labav, berstrektur blaga / umjerena do teška berstrektur glina tla i na organskim tlima kao što su treseta.

Postupak za održavanje
Tako da je biljka se održava u rastu kailan potrebno održavanje, između ostalog:

oplodnja
Bi trebalo biti učinjeno s organskim gnojivima, kemijska gnojiva što se preporučuje kada je to potrebno vrši se dikocor čak 3,5 grama po litri vode, otopine umjetnih gnojiva kocorkan od 250 cc po biljci.
prskanje
To ovisi o okolnostima Cuca, kada je zrak kada se provodi toplinu svako jutro i navečer, za zalijevanje obavlja od početka sadnje i početkom berbe.
skidanje obloge
To je obavljajući ukinuti Gulam (korova ili trave koja raste u rastućem mediju), kao i mengemburkan medium.

oplodnja

Oplodnja se vrši u dobi kailan 2 tjedna nakon sadnje pomoću uree i TSP vrste gnojiva. NPK složena gnojiva treba imati visoku N sadržaj jer to može napraviti stabljike i lišća kailan postao plodno.
Uz izbor drugih gnojiva spoja gnojiva koje se mogu koristiti je urea gnojivo s dozom od 35 grama, 10 grama SP-36 i KCl 10 g. Treći gnojiva pomiješaju i posipati ih oko biljke u zadanom rasponu od biljaka između 5-7cm.

Nastavljajući priču o poljoprivredi u kući koja nema vrt, neka vrt, dvorište samo nemaju. Nosim balkon područje gdje sušenje rublja, koristiti biljke u saksiji i primanje u hranjivoj podlozi za kupnju postrojenja cesti prodavača, ako se nitko ne jedna mala veličina 10kg vreća 15.000 $ (ako se teži manje od 10 kilograma, jedini vidljivi aja velika vreća).

Za one od vas koji vole svježe zeleno povrće kao što su pakcoy, te da dostupnost se održava, možete posaditi pakcoy interval od jednog tjedna između 5-10 lonci / polybag svoje kuće ili dvorišta.

Dođite rastu vlastitu hranu!


No comments:

Post a Comment