Wednesday, February 15, 2017

Kako raste Hidroponi polovnih boca

Sadnja Savjeti Hidroponi kod kuće http://slosa.blogspot.com/2016/04/cara-menanam-hidroponik-dengan-botol-bekas.html hidroponi je sustav sadnju povrća ili voća koje se ne koriste medije tla, ali koristi hidro sustava ili korištenja voda pomiješana medija sa specifičnim hranjivih tvari za hydroponic usjeva. Stražnja sve prepoznali mnogi o sustavu uzgoja s vodom ili hydroponic medija. Pa tako sigurno vi koji čitate ovaj članak će opet tražiti načine uzgoja s hidroponi sustava kod kuće ne ?. Sadnja hidroponi kod kuće je vrlo jednostavno, ne koriste mediji mediji hidroponski skuplji prvo, korištenje recikliranih medija ili medija koji je navikla biti transformirana tako KIT Hidroponi, npr boce boce se može pretvoriti u medij za sadnju povrća i voća hidroponi.

Vrtlarstvo s hidroponi tehnika prepuna učinjeno mnogo ljudi iz svih krajeva zemlje, uključujući Indoneziju. Broj hydroponic poljoprivrednika samih svake godine i dalje povećava s obzirom na veliki potencijal iza uzgoju ideja pomoću ovog uski komad zemlje.

kako rastu hidroponi s bocom:
1. Boca prazna popiti 1,5 litre do 2 litre.
2. flanel tkanina ili fitilj štednjak na srednje infiltracije vode.
3. lemljenje za probijanje poklopca.
4. nož ili škare probosti tijelo boce.
5. Zemljište i oljuštiti goriva na hranjivim podlogama.
6. Nutrijenti izvedeni iz urea i NPK gnojiva.
7. sadnice
8. dovoljno vode

Korak Model Izrada Boce odmara
U ovom modelu je boca je smještena prema vodoravnom cijevi. Izračunato a učenje ako je zainteresiran za hidroponi koriste PVC cijevi ili dugo pralon. Ovi modeli uključuju plutajuće splavi bez sjekire.

Zatim napraviti neke više rupa manja u cirkulaciji zraka na vrhu boce pada. Nadalje, bivši male veličine plastične čaše napraviti rupu u dnu i okrenite stranu koja služi kao ispuštanjem korijenjem biljaka. Zatim ubacite pehar u svakoj velikoj rupi koja je stvorena na vrhu boce pada. Plastične čaše će se koristiti kao mahuna i sjemenke. Primjena jednostavnih hydroponic tehnika s bocama također omogućuju vam upravljanje rasvjetom, Ishrana bilja i deratizacije.


No comments:

Post a Comment